Rør gæren ud i kærnemælk og tilsæt salt og sukker.
Smuldr smøret i 2/3 del af melet og rør gærblandingen i.
Ælt dejen med resten af melet, så den slipper men stadig er let og blød.
Lad den hvile i køleskabet i 3-4 timer.
Rør smør, sukker og marcipan sammen til remonce.
Tril dejen til en aflang pølse og rul den flad med en bredde på ca. 15 cm.
Skær den ud i 12 lige store trekanter.
Læg en skefuld marmelade på hver i den brede ende og fordel remoncen oven på.
Rul dem sammen til horn og luk hjørnerne, når de rulles, så fyldet ikke løber ud.
Læg dem med snippen nedad, form til horn og pensel med sammenpisket æg.
Drys med perlesukker og lad dem hæve lunt i 20 min.
Bag hornene ved 180°C i 15-20 min., afkøl og nyd dem lune og friskbagte.