Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Hvid chokolademousse
Hvid chokolademousse er en underskøn dessert, der har indvundet popularitet i de danske hjem gennem de seneste år. Perfekt til alle anledninger. Vores opskrift er med topping af blåbærmarmelade og knasende valnøddekerner.
Print opskrift
Behandlingstid:
30
mins
Portioner:
4
Ingredienser
5
æggeblommer
15
g
sukker
100
g
hvid chokolade
20
g
hakkede valnøddekerner
2
dl
piskefløde
100
g
DEN GAMLE FABRIK blåbærmarmelade
Instruktioner
Pisk æggeblommer seje med sukker.
Smelt chokolade over et vandbad.
Tilsæt chokolade og hakkede valnøddekerner til æggeblommerne, og rør chokolademassen godt igennem.
Køl let af.
Pisk fløde til flødeskum og vend den i chokolademassen.
Fordel 1 ½ dl mousse i hvert portionsglas, og afkøl i ca. 60 min.
Server hvid chokolademousse med DEN GAMLE FABRIKs blåbærmarmelade.
Notes
Tip
Pynt evt. med chokoladespåner.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@den_gamle_fabrik