Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Havregrynsvafler
De mættende vafler med fibre fra havregryn er perfekte som dessert eller på brunchmenuen. Vi har serveret de sprøde havregrynsvafler med creme fraiche og solbærmarmelade, der sætter prikken over i’et.
Print opskrift
Behandlingstid:
20
minutes
mins
Portioner:
4
Ingredienser
40
g
havregryn
80
g
hvedemel
1 ½
spsk
sukker
½
tsk
salt
1
knsp
bagepulver
1
tsk
revet appelsinskal
½
stang
vanilje
1,25
dl
sødmælk
2
æg
50
g
smeltet smør
150
g
DEN GAMLE FABRIK solbærmarmelade
2
dl
creme fraiche 18%
Instruktioner
Bland havregryn, hvedemel, sukker, salt, bagepulver, revet appelsinskal og vaniljekorn i en skål.
Rør med mælk og tilsæt et æg af gangen.
Rør 35 g smeltet smør i og lad dejen hvile på køl i 30 min.
Varm vaffeljernet godt igennem, og smør det med smeltet smør.
Hæld vaffeldejen på og lad dem bage i ca. 3 minutter til vaflerne er gyldne.
Server havregrynsvafler med solbærmarmelade og creme fraiche.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@den_gamle_fabrik