Rør gæren ud i lun mælk.
Tilsæt kardemomme, salt, sukker og æg og rør det godt sammen.
Smuldr smørret i halvdelen af melet og rør det i gærblandingen.
Tilsæt resten af melet lidt af gangen og ælt dejen rigtig grundigt igennem.
Brug evt. en røremaskine og ælt dejen i mindst 5 min.
Lad dejen hvile tildækket i 45 min.
Rør smør og sukker til en blød remounce.
Slå dejen ned og rul den ud til en stor firkant ca. 30*40 cm.
Smør remoncen ud på dejen og smør derefter marmeladen oven på.
Drys med revet marcipan og rul dejen sammen til en roulade på den lange led.
Del dejen i tre på langs så den stadig hænger sammen i den ene ende.
Flet dejen til et aflangt brød og læg det på en bageplade med bagepapir.
Pensl med æg eller mælk og lad det hæve ca. 45 min.
Bag brødet ca. 25 min. ved 180°C.
Server det lunt.