Go Back
+ servings

Spøgelseskager

Er du også vild med (u)hygge, Halloween og lækker hjemmebag? Så har vi opskriften på lynhurtige og lækre spøgelseskager, der bidrager til den helt rigtige Halloweensteming, og er en sikker favorit blandt store og små. En super nem opskrift hvor en dejlig butterdej kombineres med smagen af din favorit marmelade. Tag børnene med i køkkenet og skab jeres helt egne (u)hyggelige spøgelseskager.
Behandlingstid: 30 minutes
Behandlingstid: 10 minutes
Total Time: 40 minutes
Portioner: 7

Ingredienser

Instruktioner

  • Lav din egen spøgelsesskabelon ud af et stykke papir eller brug en kageudstikker formet som et spøgelse.
  • Læg spøgelsesskabelonen på butterdejen og skær spøgelserne ud.
  • Nu skal spøgelserne have øjne og munde. Brug en spids kniv til at forme munden og brug et sugerør til, at lave øjnene.
  • Smør et lag marmelade på halvdelen af spøgelserne. Defter ligges de resterende spøgelser ovenpå de andre med marmeladen.
  • Spøgelserne pensles med æg.
  • Sæt ovnen på 200 grader.
  • Spøgelserne bages i ovnen i 10-12 minutter til de er gyldne.
  • Lad spøgelserne køle af.
  • Når spøgelserne er afkølet, drysses et fint lag flormelis udover dem.
  • Brug en tandstik eller kniv til, at fjerne flormelis fra spøgelsernes øjne og munde, så de tydeligt kan ses.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik