Go Back
+ servings

Cheesecake

Cheesecake, eller flødeostekage, er en ægte dessertklassiker og findes i mange afskygninger. Vi giver dig en nem opskrift på cheesecake med sprød kiksebund og kirsebærsauce. Kirsebærsaucen kan også erstattes af netop din yndlingsmarmelade fra Den Gamle Fabrik.
Behandlingstid: 30 mins
Portioner: 4

Ingredienser

  • 2,5 dl fløde
  • 250 g 38% creme fraiche
  • 250 g 18% creme fraiche
  • 3 spsk flormelis
  • 2 spsk mørk sirup
  • 1 vaniljestang
  • 300 g Digestive kiks
  • 1 glas DEN GAMLE FABRIK kirsebærsauce

Instruktioner

  • Pisk fløden stiv og tilsæt creme fraiche 38 % og pisk lidt mere, så du får en jævn masse.
  • Rør creme fraiche 18 %, sirup, flormelis og vaniljekorn i massen.
  • Lav en bund af knuste digestive kiks i en skål.
  • Fordel cremen over kiksebunden.
  • Top med kirsebærsauce.

Notes

Tip

Den smager allerbedst, når den har fået et par timer i køleskabet
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik