Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Crepes
Den franske crepe er en tynd og lys pandekage med en let sprødhed i kanten, der kan bruges i både det søde og det salte køkken. Her får du en nem opskrift på den klassiske dessertpandekage med vaniljeis og solbærmarmelade.
Print opskrift
Behandlingstid:
20
minutes
mins
Portioner:
4
Ingredienser
4
æg
150
g
smeltet smør
3 ½
dl
mælk
65
g
hvedemel
2
tsk
sukker
½
tsk
salt
200
g
vaniljeis
150
g
DEN GAMLE FABRIK solbærmarmelade
Instruktioner
Pisk æg i en skål med smeltet smør. Tilsæt mælk og pisk sammen.
Bland hvedemel, sukker og salt sammen, og tilsæt det til æggemassen.
Pisk dejen sammen og lad den hvile i køleskab i 30 min.
Steg crepes i smør på en mellemvarm pande.
Server crepes med vaniljeis og solbærmarmelade. Pynt evt. med frisk mynte.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@den_gamle_fabrik