Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Panna Cotta
Denne opskrift på den italienske dessertklassiker, Panna Cotta, egner sig til hele årets begivenheder og hyggelige stunder. Den er nem at lave og smager himmelsk!
Print opskrift
Behandlingstid:
5
minutes
mins
Portioner:
4
Ingredienser
½
l
piskefløde
30
g
sukker
1
vaniljestang
2
blade
husblas
150
g
DEN GAMLE FABRIK cremet jordbærmarmelade
Instruktioner
Læg husblassen i koldt vand i ca. 15 minutter.
Lun langsomt fløden i en gryde.
Tilsæt korn fra vaniljestangen og sukker og lad koge ved svag varme i ca. 15 minutter.
Tag husblassen op af vandet, vrid det og tilsæt det til den varme fløde. Tag gryden af varmen og rør indtil husblassen er opløst.
Fordel massen ligeligt i fire glas og stil på køl til de er faste (ca. 4 timer)
Tag de afkølede panna cotta ud af køleskabet.
Lun marmeladen op i en gryde til den er flydende, og fordel på toppen af de fire panna cotta.
Sæt på køl igen, i ca. 1 time, eller til geléen er fast.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@den_gamle_fabrik