Go Back
Print
Recipe Image
Notes
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Yoghurt med hjemmelavet müsli
Start din morgen med en lækker hjemmelavet müsli, som er propfyldt med kerner, gryn og nødder. Tilsæt den din favorit-yoghurt og servér den med Den Gamle Fabriks smagfulde solbærmarmelade!
Print opskrift
Behandlingstid:
20
minutes
mins
Portioner:
4
Ingredienser
25
g
nødder
15
g
pistacienødder
25
g
mandler
75
g
havregryn
15
g
græskarkerner
30
g
fyldende blomsterhonning
1
l
naturel yoghurt
160
g
DEN GAMLE FABRIK solbærmarmelade
Instruktioner
Forvarm ovn til 160 grader (varmluft).
Hak nødder og mandler groft og bland med havregryn og græskarkerner.
Læg blandingen i en bradepande beklædt med bagepapir.
Varm honning i en lille gryde og hæld det over blandingen på bradepanden.
Rør rundt i blandingen et par gange under bagningen.
Bag ca. 12 min. (eller til den er gylden og sprød.)
Server yoghurten rørt med solbærmarmelade, hjemmelavet müsli og evt. frisk mynte.
Notes
Tip
Tilsæt evt. frysetørret frugt og rosiner til den færdige müsli.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@den_gamle_fabrik