Go Back
+ servings

Sommerbrunch

Invitér venner og familie på en lækker sommerbrunch. Vi har sammensat en skøn brunchmenu med quiche, pandekager, pære og en iskold kaffe milkshake.
Behandlingstid: 45 mins
Portioner: 1

Ingredienser

Quiche

  • 500 g spinat
  • 3 æg
  • 250 g hytteost
  • Havsalt
  • Sort peber
  • Smør
  • 1 pakke butterdej
  • 5 skiver parmaskinke

Pandekager

Kaffe-milkshake

  • ½ l vaniljeis
  • 2 shots espresso
  • ½ l mælk
  • Evt. ahornsirup el. rørsukker

Instruktioner

  • Quiche:
    a) Varm ovnen op til 175 grader.
    b) Sauter spinaten i en gryde, og vende den sauterede spinat med de sammenpiskede æg og hytteost. Tilsæt lidt havsalt og sort peber til æggemassen.
    c) Smør et tærtefad og pres butterdej ud som tærtedej. Fordel blandingen i formen og bag tærten i ca. ½ time.
    d) Umiddelbart efter den tages ud, fordeles 4-5 skiver parmaskinke oven på tærten. Quichen kan serveres kold eller varm.
  • Pandekager:
    a) Pisk æg og sukker sammen med blåbærmarmeladen. Tilsæt derefter kærnemælk og pisk godt sammen.
    b) Tilsæt hvedemel og bagepulver. Pisk grundigt sammen og bag pandekagerne i smør på en middelvarm pande.
    c) Server pandekagerne med en skefuld creme fraiche og ahornsirup.
  • Pære:
    a) Skær pæren i kvarte og fjern kernehuset.
    b) Læg Danablue på pæren og top med en smule ingefærmarmelade.
  • Kaffe-milkshake:
    a) Skær vaniljeisen i små tern og smid dem i blenderen.
    b) Start blenderen og tilsæt espressoshots eller Nescafé og mælken.
    c) Milkshaken kan sødes med ahornsirup eller rørsukker, hvis du foretrækker den sødere. Server straks - iskold!
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik