Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Juletrifli
Mangler du inspiration til de mere opgraderede versioner af julens søde sager? Så er du kommet til det rette sted. Vores opskrift på juletrifli med makroner og bær er oplagt som juledessert, og ser oveni købet fantastisk flot ud.
Print opskrift
Behandlingstid:
30
minutes
mins
Portioner:
10
Ingredienser
Riscreme
600
g
risengrød
3
dl
piskefløde
75
g
flormelis
1
stang
vanilje
75
g
hakkede smuttede mandler
evt. 1 spsk hvid portvin
Bund
15
makroner
500
g
DEN GAMLE FABRIK kirsebærsauce
Instruktioner
Pisk fløden til flødeskum.
Bland og mas vaniljekorn sammen med flormelis.
Rør risengrøden sammen med vaniljesukkeret og de hakkede mandler.
Vend forsigtigt flødeskummet i og smag evt. til med lidt hvid portvin.
Fordel kirsebærsauce og letknuste makroner i 10 glas og fyld op med riscreme.
Server straks evt. pyntet med lidt ekstra kirsebærsauce på toppen.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@den_gamle_fabrik