Go Back
+ servings

Risalamande

Imponér dine gæster med en cremet og lækker risalamande. Vi giver dig vores bedste opskrift på den populære juledessert.
Behandlingstid: 1 hr 30 mins
Portioner: 6

Ingredienser

  • 1 dl grødris
  • 1,25 dl vand
  • ½ l mælk
  • 2 spsk sukker
  • 1 vaniljestang
  • 100 g smuttede, hakkede mandler
  • 2 dl piskefløde pisket til skum
  • 2 dl DEN GAMLE FABRIK kirsebærsauce

Instruktioner

  • Kom risene i en tykbundet gryde med kogende vand.
  • Kog i 2 minutter og hæld mælken i. Bring det hele i kog og lad grøden koge under låg ved svag varme 45-50 minutter. Rør jævnligt.
  • Afkøl og smag risengrøden til med sukker, vanilje samt hakkede mandler og vend flødeskum i.
  • Lun kirsebærsaucen fra DEN GAMLE FABRIK i en gryde. Flyt gryden fra varmen.
  • Server sovsen lun eller kold til risalamanden og pynt evt. med lidt hakkede mandler og vanilje korn.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik