Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Risalamande
Imponér dine gæster med en cremet og lækker risalamande. Vi giver dig vores bedste opskrift på den populære juledessert.
Print opskrift
Behandlingstid:
1
hour
hr
30
minutes
mins
Portioner:
6
Ingredienser
1
dl
grødris
1,25
dl
vand
½
l
mælk
2
spsk
sukker
1
vaniljestang
100
g
smuttede, hakkede mandler
2
dl
piskefløde pisket til skum
2
dl
DEN GAMLE FABRIK kirsebærsauce
Instruktioner
Kom risene i en tykbundet gryde med kogende vand.
Kog i 2 minutter og hæld mælken i. Bring det hele i kog og lad grøden koge under låg ved svag varme 45-50 minutter. Rør jævnligt.
Afkøl og smag risengrøden til med sukker, vanilje samt hakkede mandler og vend flødeskum i.
Lun kirsebærsaucen fra DEN GAMLE FABRIK i en gryde. Flyt gryden fra varmen.
Server sovsen lun eller kold til risalamanden og pynt evt. med lidt hakkede mandler og vanilje korn.
Del dine kreationer og få mere inspiration
Del og nævn
@den_gamle_fabrik