Pisk mælk, æg og vaniljesukker sammen, så der kommer lette bobler.
Tilsæt kakao, sukker, mel, bagepulver, salt og smør og rør det godt sammen, så dejen bliver glat. Vend til sidst den hakkede chokolade i dejen.
Beklæd en rund 20 cm springform med bagepapir og hæld dejen i formen.
Bag kagen ved 200 grader i ca. 30 minutter eller til kagen ikke længere er flydende i midten (lav evt. en test med en strikkepind og se om der hænger dej ved).
Kagen skal derefter køles helt af. Det kan være en god ide at sætte den i køleskabet, så den ikke smuldre, når man skærer den over.
Skær kagen over vandret på midten. Smør et lag af ca. 3 spsk. hindbærmarmelade på den nederste del og læg den anden halvdel af kagen ovenpå.
Pisk fløden til flødeskum og vend marmeladen i. Det er vigtigt, at det er Den Gamle Fabrik Cremet marmelade, da der ellers vil komme kerner i flødeskummen.
Put hindbærflødeskum i en sprøjtepose med stjernetyl og sprøjt det på kagen. Alternativt kan man fordele hindbærflødeskum på kagen med en ske.
Pynt evt. med friske hindbær og server med det samme, eller sæt kagen i køleskab indtil servering.