Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt sammen.
Pisk æggene i et ad gangen.
Sigt hvedemel, kakaopulver og bagepulver i dejen, tilsæt herefter mælk og rør hurtigt dejen sammen.
Hak chokoladen groft og vend det stille og roligt i dejen.
Fordel dejen i smurte muffinsforme.
Bag dem i ca. 20 min. ved 200 grader. Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig.
Lad kagerne afkøle på en bagerist.
Når de er afkølet, skæres toppen af, så de får en flad overflade.
Rul fondanten ud, så den er så tynd som muligt. Skær fondanten i cirkler, så den passer ovenpå dine muffins.
Lav dine varulvekløer ved, at skære riller i fondanten og placer den på dine muffins.
Fyld rillerne med jordbærmarmelade.