Rør smør, sukker og vaniljesukker blødt. Pisk æggene i et ad gangen.
Sigt hvedemel, kakaopulver og bagepulver i dejen, tilsæt herefter mælk og rør hurtigt dejen sammen.
Hak chokoladen groft og vend det stille og roligt i dejen.
Fordel dejen i smurte muffinsforme. Bag dem i ca. 20 min. ved 200 grader.
Mærk efter med en gaffel eller strikkepind om kagerne er bagt. Så længe der sidder dej på gaflen, er kagen ikke bagt færdig. Lad dem afkøle på en bagerist.
Smelt isomalt i en gryde indtil den er helt flydende.
Herefter spartles massen ud i et tyndt lag på et stykke bagepapir og lad det stivne. Det tager cirka en time for massen at stivne.
Smuldr smøren i en skål og pisk det derefter indtil det er luftigt. Vaniljesukker og flormelis tilføjes lidt ad gangen. Smørcremen piskes indtil den er helt glat.
Når dine muffins er kølet af, kan du dekorere dem med smørcremen ved hjælp af en sprøjtepose.
Når din isomalt er stivnet kan du brække den i stykker og lave dine glasskår, som du til sidst sætter oprejst i smørcremen så det ligner glasskår.
Hæld en smule jordbærmarmelade ud over kagerne, så det ligner blod.