Triflien er en alletiders dessert, som både store og små kan lide. Vi giver dig opskriften på en nem jordbær-rabarber-trifli med makroner, kagecreme, marmelade og friske bær. Vi giver dig også opskriften på hjemmelavet kagecreme, hvis du ønsker at lave den selv.
Lav kagecremen som beskrevet på pakken, eller lav din egen på følgende måde:
a. Bland vaniljen fra en vaniljestang, samt hele stangen sammen med mælken.
b. Varm mælken op til kogepunktet i en gryde.
c. Pisk æg, sukker og majsstivelse sammen i en skål.
d. Pisk den varme mælk i lidt ad gangen og hæld cremen tilbage i gryden.
e. Varm cremen forsigtigt op til lige under kogepunktet under konstantomrøring, til cremen er tyk. Tag gryden af varmen og lad den færdigekagecreme afkøle ca. 15-30 minutter.
Knus en håndfuld makroner til hver portion trifli og kom makronerne i 4 portionsglas.
Læg 2 spsk jordbær/rabarbermarmelade ovenpå.
Pisk fløden til flødeskum.
Læg 2 spsk flødeskum på kagecremen.
Pynt med lidt knuste makroner, friske jordbær og lidt frisk mynte.
Notes
Tip
Server evt. desserten i DEN GAMLE FABRIK Cremet marmeladeglas.
Del dine kreationer og få mere inspirationDel og nævn @den_gamle_fabrik