Pære Belle Helene

Er du på udkig efter en nem, men lækker dessert? Vores opskrift på den franske dessertklassiker, Pære Belle Helene er et godt bud. Desserten kan forberedes dagen forinden, og der skal blot tilføjes vaniljeis og chokoladesauce på tidspunktet for servering. Bon appétit!

Behandlingstid
30 min.

Portioner
4

Ingredienser

Til servering (valgfrit)

  • Vaniljeis
  • Chokoladesauce
  • Prosecco

Opskrift

Skræl pærerne, fjern kernehus og skær bunden flad, så de kan stå på en tallerken.

Kom frugtdrik, vaniliepulver og citronsaft i en gryde og kog det op.

Kom pærerne i lagen og lad det simre i 10-15 minutter – jo hårdere pærerne er, jo længere tid skal de koge.

Tag gryden af varmen og lad det stå til pærerne er kølet ned.

Server med en kugle vaniljeis og rigeligt med chokoladesauce.