Koldskål

Koldskål er en elsket dansk klassiker, der især hitter om sommeren. Den syrlige og søde smag af sommer, som vi kender den i dag, er lavet af kærnemælk, sukker, citron og æg, men vidste du, at koldskål oprindeligt var en vælling af vin eller øl samt udblødt brød? Vi giver dig en nem opskrift på hjemmelavet koldskål med twist af hyldeblomst fra vores frugtdrik.

Behandlingstid
5 min.

Portioner
4

Ingredienser

Opskrift

Skrab vaniljekorn ud af vaniljestangen og bland disse med sukkeret.

Kom sukker med vaniljekorn og æggeblommerne i en skål og pisk til en let og lys masse.

Tilsæt kærnemælk, tykmælk, hyldeblomstdrik og citron og pisk eller rør det hele grundigt sammen.

Smag til med citron og hyldeblomstdrik.

Opbevar i køleskab indtil den skal på bordet.

Server med kammerjunker, eller en lille skefuld marmelade.