Konkurrencebetingelser

Vind en kurv fyldt med varianter fra økofamilien

Deltagelse:

Konkurrencen er aktiv fra mandag d. 4. april 2022 og frem t.o.m. mandag d. 11. april 2022 på opslaget.

For at deltage skal du kommentere på opslaget og fortælle hvilken Den Gamle Fabrik ØKO variant, der er din favorit. Der trækkes tilfældigt lod blandt alle kommentarer mandag d. 11. april, vinderen bliver kontaktet direkte.

Konkurrencen er ikke købsbetinget.

Udtrækning af vinder:

Der findes tre vindere ved simpel lodtrækning, som får direkte besked med instruktioner om, hvordan præmien kan modtages. For at kunne modtage præmien skal vinderne sende fulde navn og e-mailadresse i en privatbesked. Hvis ikke vinderne har henvendt sig indenfor 7 dage efter kontakt og oplyst de nødvendige informationer, vil præmien blive trukket tilbage, og en ny vinder vil blive fundet. Præmien afsendes indenfor 10 hverdage.

Den Gamle Fabrik forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderne.

Præmie:

Der findes tre vindere af præmien. Præmien er en “kurv” fyldt med Den Gamle Fabriks ØKO produkter, som udvælges af Den Gamle Fabrik og indeholder derfor muligvis ikke hele ØKO sortimentet. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer. Præmien er sponsoreret af Orkla Danmark.

 

Behandling af persondata:

Konkurrencen udbydes af Orkla Foods Danmark. Konkurrencen er hverken arrangeret, administreret eller på anden måde associeret med Facebook / Instagram.

Ved at indsende dine personlige data giver du Den Gamle Fabrik tilladelse til at bruge oplysningerne i administrationen af konkurrencen. Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. Den Gamle Fabrik vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredjepart. Når konkurrencen er afsluttet, slettes de personlige data.

Vi er derudover forpligtigede til at oplyse dig om følgende:

a) Orkla Foods Danmark A/S, Delta Park 45, 4.sal, 2665 Vallensbæk Strand. Kontakt: forbrugerservice@orklafoods.dk

b) Formålet med behandlingen er deltagelse i konkurrencen på Den Gamle Fabriks sociale medier. Grundlaget for behandling er legitim interesse for virksomheden til at kunne administrere deltagerne og udvælge og kontakte en vinder

c) Personoplysningerne bliver opbevaret indtil præmien er afsendt

d) Du har ret til indsigt i dine data, til at berigtige disse, gøre indsigelse mod behandling, ret til dataportabilitet, samt ret til sletning og begrænsning

e) Du har ret til at indgive en klage over behandlingen af dine personoplysninger til tilsynsmyndigheden for persondata, Datatilsynet

Den Gamle Fabrik forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår samt at stoppe konkurrencen uden varsel.