Konkurrencebetingelser – Pandekagedag

Vind Den Gamle Fabrik Krea-sæt og 1 Meter Marmelade

Deltagelse:

Konkurrencen er aktiv fra d. 15/2 2021 og frem t.o.m. d. 22/2 2021 på Den Gamle Fabriks Instagram.

For at deltage skal du (1) poste et billede af pyntede pandekager på din story eller dit feed på Instagram, og (2) tagge Den Gamle Fabrik på din story eller i dit post.

Deltagere skal være over 18 år, og man kan kun deltage én gang.

Udtrækning af vinder:

Der findes 1 vinder ved lodtrækning d. 22/2 2021, som får besked via opslagets kommentarfelt på Instagram med instruktioner om, hvordan præmien kan modtages. Hvis ikke vinderne har henvendt sig senest d. 27/2 2021 og oplyst de nødvendige informationer, vil præmien blive trukket tilbage, og en ny vinder vil blive fundet.

Den Gamle Fabrik forbeholder sig retten til at offentliggøre vinderne på Den Gamle Fabriks Instagramside.

Præmie:

Der udloves 1 præmier á 1 kreasæt og 1 meter marmelade fra Den Gamle Fabrik til en værdi á 250 kr.. Præmien sendes direkte til vindernes adresse, hvorfor vinderne skal være bosiddende i Danmark. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

 

Behandling af persondata:

Konkurrencen udbydes af Orkla Foods Danmark. Konkurrencen er hverken arrangeret, administreret eller på anden måde associeret med Facebook.

Ved at indsende dine personlige data giver du Den Gamle Fabrik tilladelse til at bruge oplysningerne i administrationen af konkurrencen. Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til. Den Gamle Fabrik vil på intet tidspunkt sælge eller videregive dine informationer til tredjepart. Når konkurrencen er afsluttet, slettes de personlige data.

Den Gamle Fabrik forbeholder sig retten til at ændre i konkurrencens vilkår samt at stoppe konkurrencen uden varsel.