Vind 2 krea-sæt og 1 meter marmelade!

Hos Den Gamle Fabrik har vi også både hjemmeskole og hjemmekontor på samme adresse. Vi ved godt, at man ind i mellem kan løbe tør for inspiration til aktivering af både de små og store.

Derfor udlodder vi nu 2 krea-sæt og 1 meter Den Gamle Fabrik marmelade!

Alt du skal gøre for at deltage, er at skrive din mailadresse i feltet nedenfor og så er du med i konkurrencen om krea-sæt og marmelade til de kommende ugers hjemmeskole! Vi trækker en vinder hver anden uge, og konkurrencen løber indtil den 30/4.

Hvad gør du med dit tomme marmeladeglas?

Vidste du, at Den Gamle Fabrik har et inspirationsunivers til #genbrugditglas?

Den Gamle Fabriks marmeladeglas egner sig særligt godt til at få et nyt liv, efter de er blevet tømt for smagfuld marmelade; til lanterner, opbevaring, bi-hotel og andre fine formål. Bliv inspireret til, hvordan du kan genbruge dit marmeladeglas på ny, i vores inspirationsunivers!

#Genbrugditglas

Slip kreativiteten løs!

I disse mørke tider, finder vi hverdagsglæde i lækre opskrifter, kreative hyggestunder med familien og hyggelige DIY-projekter. Ét af de projekter, som skaber hyggelig atmosfære både mens du laver det, og når du står med det færdige resultat, er disse lanterner. Pynt dem med små motiver, og bind små, fine ornamenter rundt om åbningen. Bliv inspireret af Den Gamle Fabrik!

#Genbrugditglas

Lad duften af frisk bagværk fylde hjemmet!

Apropos hverdagsglæde, så findes der næppe noget hyggeligere, end at bage til eller med, dem du holder af. Lad duften af frisk bagværk få overtaget på hjemmekontoret og hjemmeskolen, og servér eks. de lækre blomsterbrød som eftermiddagssnack!

Bag med Den Gamle Fabrik

Gå på opdagelse i Den Gamle Fabrik

Vores nyeste skud på stammen!

Den Gamle Fabriks seneste lancering er vores lækre cremet marmelader, i 3 økologiske smagsvarianter. Varianterne har en lækker frisk og sød smag, lavet på økologiske bær – og med den velkendte, cremet konsistens!

ØKO Cremet Marmelade

Den Gamle Fabriks klassiske marmelader!

Vores klassiske marmelader, som fås i et hav af varianter, er resultatet af Den Gamle Fabriks mangeårige historie. Vi gør en dyd ud af at udvælge de helt rigtige bær, og fremstille marmeladen ud fra kunstens regler. For os er det et håndværk, og dét kan smages!

Alle produkter

Smagfuld frugtdrik!

Den Gamle Fabriks frugtdrik er, akkurat ligesom vores marmelader, kendetegnet ved en smagfuld karakteristika. Gå på opdagelse i vores konventionelle varianter, eller i vores nyeste økologiske udvalg.

ØKO Frugtdrik