Sød Chilisauce

10 min.
4
Nem

Ingredienser

  • 1 glas Appelsin og Honning-marmelade fra DEN GAMLE FABRIK
  • 1 frisk chili
  • 1 spsk. soya
  • 1 spsk. ris-eddike
  • 1 spsk. tørrede chiliflager
  • 1 tsk. stødt cayennepeber
  • Salt.

Sådan gør du

  • Hæld hele glasset af marmelade i en stor skål.
  • Skær chilien i små stykker og tilføj den til marmeladen.
  • Tilføj soya, ris-eddike, chiliflager og cayennepeber - og smag til med salt.
  • Hæld chilisaucen i et glas med låg (brug f.eks. det tomme marmeladeglas, du har til overs) og lad stå og trække et par timer inden servering.
  • Chilisaucen kan holde sig et par uger på køl.

Appelsin

Stolte syltetraditioner

BÆRLEKSIKON