Opskrift: Grillede lammekoteletter med mint gelé

30 min.
4 pers.
Mellem

Ingredienser:

Ingredienser:

  • 4 dobbelte lammekoteletter
  • Salt
  • DEN GAMLE FABRIK mintgele
  • 3 små røde æbler i både
  • Friske mynteblade

 

Tilbehør:

  • 1kg babykartofler
  • 400 g. fintskårne rødbeder
  • Frisk basilikum
  • 2 spsk. citronsaft
  • 3 spsk. olivenolie
  • Salt og Peber

 

Sådan gør du:

Sådan gør du:
Læg koteletterne på et fad. Hvis fedtkanterne ikke allerede er ridsede, så lav 4-5 dybe ridser. Drys derefter koteletterne med lidt salt og lad dem stå og få stuetemperatur.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle, varm grillen godt op og grill koteletterne ca. 3 minutter på hver side. Under grilningen pensles med DEN GAMLE FABRIK mint gele. Steg æblebådene med. Drys med hakkede mynteblade.

Skal koteletterne steges på grillpande, begyndes med fedtkanterne (uden tilsætning af fedtstof). Panden skal være rygende varm. Derefter steges fedtkanterne 2-3 minutter på hver side i det fedt, der er smeltet af. Dernæst steges hele koteletten ca. 3 minutter på hver side.

Under stegningen pensles med DEN GAMLE FABRIK mint gelé. Steg æblebådene med. Pynt med hakkede mynteblade.

Tilbehør:
Server lammekoteletterne med babykartofler og salat af fintskårne rå rødbeder og frisk basilikum blandet med citronsaft, olivenolie, salt og peber.

 

 

Æble

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON