Opskrift: Grillet kyllingebryst med abrikosmarmelade

20 min.
4 pers.
Let

Ingredienser:

Ingredienser:

  • 4 kyllingebrystfileter
  • Olie til pensling
  • 2-4 udstenede

 

Til glasering:

 

Tilbehør:

  • 1 snittet salathoved
  • 1 rød peberfrugt i trekanter
  • 1 lille melon i grove tern
  • Olieeddikemarinade (bland  ½ dl. olivenolie med lidt eddike og tilsæt salt og peber)
  • Groft brød
  • Grillede Blommer

 

Sådan gør du:

Sådan gør du:

  1. Pensl kyllingekødet med olie og grill det 4 minutter på hver side.
  2. Fjern sten fra blommerne og grill dem forsigtigt ved siden af. 
  3. Bland alle ingredienserne til glasering og pensl en ene side af kødet med halvdelen.
  4. Grill 1-2 minutter på siden med dressing.
  5. Pensl med resten af dressingen grill ligeledes denne side 1-2 minutter.

Har man ikke en grill kan kyllingen og blommerne også tilberedes på en grillpande.
 
Bland salat, peberfrugt og melon. Tilsæt olieeddikemarinade og vend rundt. Server til kyllingen med groft brød.

 

Abrikos

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON