Opskrifter på grillmad og lækre forretter

Det at tilberede sin mad under åben himmel er noget helt særlig og er med til at give dine retter en helt særlig smag. Hos DEN GAMLE FABRIK har vi taget grillmad til et helt nyt stadie og tilføjet smagen af frugt og bær. Vi har samlet en række lækre grillmad opskrifter til dig, så du kan lade dig inspirere til hvordan du pifter din grillmad op med smagen af milde marmelader. Sødme med det syrlige, eller det søde med det salte er nemlig med til at give utrolige smagsoplevelser på grillen.

MARINADER MED MARMELADE
Marmelader kan bruges på mange forskellige måder. Prøv at marinere dit grillmad, såsom dine bøffer med marinader der indeholder marmelade. Det søde fra marmeladen er med til at give dine bøffer en sprød sød skorpe, der matcher den salte smag fra møre kød. For eksempel dijonsennep med mild abrikos af grillkyllingen. Grillmad med marinader er ikke en dårlig ting!


GRILLMAD TIL DINE GÆSTER
Inviter dine venner eller familie til lækkert grillmad, der er fyldt med god smag. Start med at samle dine gæster om en let foret og et glad vin. Prøv blandt andet et lækkert tapas bord eller rugbrødchips med rondom ribs marmelade. Du finder inspiration til både forretter, tilbehør og grillmad.

Tapas bord

 

Grillet kylling med abrikosmarmelade

Lammekoteletter med mint gelé