Forårsmad

Foråret er årstiden hvor det kribler og krabler alle vegne og vi suger de første solstråler til os. Dagene bliver længere og vi fyldes op med ny forfriskende energi. Det er årstiden hvor haverne skal ordnes og der skal plantes farverige blomster, så alle de smukke farver kan begynde at indtage naturen.

 

 

NYD DEN FØRSTE HØST I HAVEN
Foråret er også der hvor de første frugter spirer frem ude i haven. Allerede i midten af april begynder rabarberne at blive plukkemodne og klar til første høst. Find opskrifter på lækker forårsmad, som du kan tage med ud i lyset. Du finder opskrifter på lækre smoothies og is, som er lige til at nyde i varme solstrålerne.

Forårsmad indeholder råvarer fra de danske haver, så vi får både glæde og god smag – smagen af Danmark. Bliv inspireret til god forårsmad og se hvordan du nemt kan bruge marmelade og syltetøj til forårs opskrifter.

Yoghurt med Ben Lomond solbær marmelade

 

Fransk brunch

Osteplanke med ristet rugbrød og blåbærmarmelade

Crepes med vaniljeis, solbærmarmelade og frisk mynte

Pastasalat med appelsinmarmelade

Oksekød i Wok

 

Romkugler

 

Jordbærlagkage med Blåbær

Småkager med blåbærsyltetøj

Himmelske scones

Kærnemælkshorn surprise med marmeladeremonce

Eventyrlige snitter

 

Hjemmelavet knækbrød

 

Hveder med marmelade

Rabarbermarmelade