Forårsmad

Foråret er årstiden hvor det kribler og krabler alle vegne og vi suger de første solstråler til os. Dagene bliver længere og vi fyldes op med ny forfriskende energi. Det er årstiden hvor haverne skal ordnes og der skal plantes farverige blomster, så alle de smukke farver kan begynde at indtage naturen. 

 

 

Læs mere

NYD DEN FØRSTE HØST I HAVEN
Foråret er også der hvor de første frugter spirer frem ude i haven. Allerede i midten af april begynder rabarberne at blive plukkemodne og klar til første høst. Find opskrifter på lækker forårsmad, som du kan tage med ud i lyset. Du finder opskrifter på lækre smoothies og is, som er lige til at nyde i varme solstrålerne.

Forårsmad indeholder råvarer fra de danske haver, så vi får både glæde og god smag – smagen af Danmark. Bliv inspireret til god forårsmad og se hvordan du nemt kan bruge marmelade og syltetøj til forårs opskrifter.

Amerikanske pandekager med blåbær

 

Champagnebrunch

Vaniljevafler med Hindbærmarmelade

Osteplanke med ristet rugbrød og syltetøj med vilde bær og skotsk whisky

Crepes med vaniljeis, syltetøj med danske solbær & Jamaica rom og frisk mynte

Pastasalat med appelsinmarmelade

 

Cupcakes med marmeladetopping

 

Små Lagkager

Jordbærlagkage med Blåbær

Småkager med blåbærsyltetøj

Himmelske scones

Kærnemælkshorn surprise med marmeladeremonce

 

En drøm af en kage

 

Fortryllende muffins