Efterårsmad

Efteråret er for mange den smukkeste årstid. Naturen skifter til de smukke gyldne farver og det er årstiden, hvor man begynder at trække i hyggesokker og striktrøjer, og finder stearinlysene frem. Det er kort sagt årstiden hvor indendørs hyggen for alvor starter.

NYD EFTERÅRS FARVER OG GODE RÅVARER
Efterår er årstiden hvor de første æbler begynder at dumpe ned og stigen må frem, så høsten ikke bliver støt. Det er også her brombær har fået deres helt rigtige mørke farve og unikke smag. I gamle dage betød efterårets høst alt, fordi det var her man skulle samle sammen til den hårde vinter.

I dag tager man det lidt mere roligt og giver sig tid til at nyde råvarerne mens de er der. Derfor har DEN GAMLE FABRIK samlet en lang række gode opskrifter på efterårsmad med sæsonens råvarer.


NYD DEN GOD EFTERÅRSMAD
Bliv inspireret af opskrifterne på efterårsmad herunder og byd dine gæster indenfor til hygge i de kølige efterårsmåneder. Du finder alt fra efterårsbrunch, marengslagkage med brombær, scones og mange flere opskrifter. Du finder masser af inspiration til din efterårsmad, samt hvordan du kan bruge marmelade og syltetøj i efterårets opskrifter.

Amerikanske pandekager med blåbær

 

Fransk brunch

Efterårsbrunch

Vaniljevafler med Hindbærmarmelade

Rugbrødskage

Maregnslagkage med Brombær

 

Festklædte boller med marmelade og creme

 

Romkugler

Sprød nøddemarengs

Macarons

Små Lagkager

Jordbærlagkage med Blåbær

 

Kærnemælkshorn surprise med marmeladeremonce

 

En drøm af en kage

Hjemmelavet knækbrød

Lagkage med råcreme

Fortryllende muffins

Flæskesteg med ribssauce