Opskrift: Nem tiramisu dessert med søde appelsiner og cognac

45 min.
4 pers.
Mellem

Ingredienser:

  • 4 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
  • 50 g sukker
  • 250 g mascarpone
  • 1 dl piskefløde
  • 1 ½ dl friskpresset appelsinsaft (eller juice)
  • 125 g DEN GAMLE FABRIK - appelsinmarmelade med cognac
  • 7-8 ladyfingers
  • ½ dl stærk kaffe med 1 spsk. sukker

Sådan gør du:

  1. Pisk æggeblommer og sukker. Vend mascarpone i, og rør det godt.
  2. Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i cremen.
  3. Bland appelsinsaft med DEN GAMLE FABRIK – syltetøj med Søde Appelsiner og Cognac.
  4. Læg ladyfingers i en skål og fordel først kaffen og derefter syltetøjsblandingen over dem.
  5. Vend gerne ladyfingers rundt, så de suger mest mulig væske.
  6. Læg cremen hen over ladyfingers og lad tiramisuen køle i ca. 3-4 timer inden servering.

Tip: Pynt tiramisu af med frysetørrede bær eller kakaopulver.

 

Historien om Den Gamle Fabrik

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON