Opskrift: Tiramisu dessert med appelsin

45 min.
4 pers.
Mellem

Ingredienser:

  • 4 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
  • 50 g sukker
  • 250 g mascarpone
  • 1 dl piskefløde
  • 1 ½ dl friskpresset appelsinsaft (eller juice)
  • 125 g DEN GAMLE FABRIK Appelsinmarmelade
  • ½ dl stærk kaffe med 1 spsk. sukker

Sådan gør du:

  1. Pisk æggeblommer og sukker. Vend mascarpone i, og rør det godt.
  2. Pisk fløden til flødeskum og vend den forsigtigt i cremen.
  3. Bland appelsinsaft med DEN GAMLE FABRIK appelsinmarmelade
  4. Læg ladyfingers i en skål og fordel først kaffen og derefter marmeladeblandingen over dem.
  5. Vend gerne ladyfingers rundt, så de suger mest mulig væske.
  6. Læg cremen hen over ladyfingers og lad tiramisuen køle i ca. 3-4 timer inden servering.

Tip: Pynt tiramisu af med frysetørrede bær eller kakaopulver.

 

Appelsin

Stolte syltetraditioner

FIND FLERE BÆR