Opskrift: Nem "hjemmelavet" is med marmelade og friske bær

15 min.
4 pers.
Let

Ingredienser:

TIL 4 PORTIONER

  • 1 pakke lækker vaniljeis
  • 1/2 glas DEN GAMLE FABRIK solbær marmelade
  • 1 bakke friske ribs
  • 1 bakke friske jordbær
  • evt. lidt flormelis

Sådan gør du:

TILBEREDNINGSTID: 15 MINUTTER

1. Tag isen ud af fryseren og lad den stå i 5 minutter.
2. Flyt isen over i en skål og vend forsigtigt solbærmarmeladen i isen.
3. Find 4 glas eller skåle til servering.
4. Skær jordbærrene i skiver og placer en håndfuld i hver portion.
5. Læg 2-3 spsk is i hver portion alt efter behov.
6. Læg en halv håndfuld jordbærskiver oven på isen.
7. Pynt med friske ribs og evt. lidt flormelis.

TIP: Server evt. desserten i DEN GAMLE FABRIK Cremet marmeladeglas.

Solbær

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON