Hvid chokolademousse med vilde blåbær og skotsk whisky

30 min.
4 pers.
Svær

Ingredienser:

  • 5 æggeblommer
  • 15 g sukker
  • 100 g hvid chokolade
  • 20 g hakkede valnøddekerner
  • 2 dl piskefløde
  • 100 g DEN GAMLE FABRIK - blåbærmarmelade med whisky

Sådan gør du:

  1. Pisk æggeblommer seje med sukker.
  2. Smelt chokolade over et vandbad.
  3. Tilsæt chokolade og hakkede valnøddekerner til æggeblommerne, og rør chokolademassen godt igennem.
  4. Køl let af.
  5. Pisk fløde til flødeskum og vend den i chokolademassen.
  6. Fordel 1 ½ dl mousse i hvert portionsglas, og afkøl i ca. 60 min.
  7. Server hvid chokolademousse med DEN GAMLE FABRIK - syltetøj med Vilde Blåbær og Skotsk Whisky.

Tip: Pynt evt. med chokoladespåner.

Historien om Den Gamle Fabrik

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON