Hvid chokolademousse med blåbær

30 min.
4 pers.
Svær

Ingredienser:

  • 5 æggeblommer
  • 15 g sukker
  • 100 g hvid chokolade
  • 20 g hakkede valnøddekerner
  • 2 dl piskefløde
  • 100 g DEN GAMLE FABRIK Blåbærmarmelade

Sådan gør du:

  1. Pisk æggeblommer seje med sukker.
  2. Smelt chokolade over et vandbad.
  3. Tilsæt chokolade og hakkede valnøddekerner til æggeblommerne, og rør chokolademassen godt igennem.
  4. Køl let af.
  5. Pisk fløde til flødeskum og vend den i chokolademassen.
  6. Fordel 1 ½ dl mousse i hvert portionsglas, og afkøl i ca. 60 min.
  7. Server hvid chokolademousse med DEN GAMLE FABRIK blåbærmarmelade

Tip: Pynt evt. med chokoladespåner.

Blåbær

Stolte syltetraditioner

FIND FLERE BÆR