Ingredienser:
TIL 6-8 PORTIONER
- 1/2 pakke digestive kiks
- 2 pasteuriserede
- æggeblommer
- 1 dl sukker
- 200 g flødeost naturel
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 dl piskefløde
- 2 pasteuriserede æggehvider
- 1 glas DEN GAMLE FABRIK solbær marmelade
- evt. en bakke friske hindbær
Sådan gør du:
TILBEREDNINGSTID: 20 MINUTTER - TID I FRYSEREN: 12 TIMER
1. Start med at lave bunden. Smuldr digestive kiks i en stor kageform (ca. 0,75 l).
Læg evt. folie i bunden, så kagen ikke sætter sig fast i formen.
2. Pisk æggeblommerne og sukkeret så det bliver luftigt.
3. Bland vaniljesukker og flødeost i blandingen og pisk videre. Det skal stadigvæk
være luftigt.
4. Pisk flødeskum i en anden skål og rør det forsigtigt ned i den første blanding.
5. Afslut med at piske æggehviderne hårde, og rør også dem forsigtigt ned i dejen.
6. Hæld den færdige blanding ned over bunden i formen.
7. Sæt kagen i fryseren i minimum en time.
8. Tag kagen ud og smør solbærmarmelade på toppen.
9. Stil kagen i fryseren natten over.
10. Server kagen kold og evt. med friske hindbær.
Solbær

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord
SE VIDEO


BÆRLEKSIKON
