Opskrift: Frozen cheesecake med solbærmarmelade

20 min.
6-8 pers.
Svær

Ingredienser:

TIL 6-8 PORTIONER

  • 1/2 pakke digestive kiks
  • 2 pasteuriserede
  • æggeblommer
  • 1 dl sukker
  • 200 g flødeost naturel
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 2 dl piskefløde
  • 2 pasteuriserede æggehvider
  • 1 glas DEN GAMLE FABRIK solbærmarmelade
  • evt. en bakke friske hindbær

 

Sådan gør du:

TILBEREDNINGSTID: 20 MINUTTER - TID I FRYSEREN: 12 TIMER

1. Start med at lave bunden. Smuldr digestive kiks i en stor kageform (ca. 0,75 l).
    Læg evt. folie i bunden, så kagen ikke sætter sig fast i formen.
2. Pisk æggeblommerne og sukkeret så det bliver luftigt.
3. Bland vaniljesukker og flødeost i blandingen og pisk videre. Det skal stadigvæk
    være luftigt.
4. Pisk flødeskum i en anden skål og rør det forsigtigt ned i den første blanding.
5. Afslut med at piske æggehviderne hårde, og rør også dem forsigtigt ned i dejen.
6. Hæld den færdige blanding ned over bunden i formen.
7. Sæt kagen i fryseren i minimum en time.
8. Tag kagen ud og smør solbærmarmelade på toppen.
9. Stil kagen i fryseren natten over.
10. Server kagen kold og evt. med friske hindbær.

 

Solbær

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON