Opskrift: Cheesecake med kirsebærsauce

30 min.
4 pers.
Mellem

Ingredienser:

Ingredienser:

  • 2,5 dl fløde
  • 250 g  38% creme fraich
  • 250 g 18% creme fraich
  • 3 spsk flormelis
  • 2 spsk mørk sirup
  • Korn fra en vaniljestang eller 2 tsk vaniljesukker
  • 1 glas kirsebærsauce
  • 300 g digestive kiks

 

Sådan gør du:

Sådan gør du:

  1. Pisk fløden stiv og tilsæt creme fraiche 38 % og pisk lidt mere, så du får en jævn masse.
  2. Rør creme fraiche 18 %, sirup, flormelis og vaniljekorn i massen.
  3. Lav en bund af knuste digestive kiks i en skål.
  4. Fordel cremen over kiksebunden.
  5. Top med kirsebærsauce.

Tip! Den smager allerbedst, når den har fået et par timer i køleskabet


Opskriften er lavet i samarbejde med bloggeren Cute Carbs.

Følg Cute Carbs på facebook eller på hendes blog påwww.cutecarbs.com, så går du ikke glip af nye søde sager.

Kirsebær

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON