Opskrift: Cheesecake med kirsebærsauce

30 min.
4 pers.
Mellem

Ingredienser:

Ingredienser:

  • 2,5 dl fløde
  • 250 g  38% creme fraich
  • 250 g 18% creme fraich
  • 3 spsk flormelis
  • 2 spsk mørk sirup
  • Korn fra en vaniljestang eller 2 tsk vaniljesukker
  • 1 glas kirsebærsauce
  • 300 g digestive kiks

 

Sådan gør du:

Sådan gør du:

  1. Pisk fløden stiv og tilsæt creme fraiche 38 % og pisk lidt mere, så du får en jævn masse.
  2. Rør creme fraiche 18 %, sirup, flormelis og vaniljekorn i massen.
  3. Lav en bund af knuste digestive kiks i en skål.
  4. Fordel cremen over kiksebunden.
  5. Top med kirsebærsauce.

Tip! Den smager allerbedst, når den har fået et par timer i køleskabet


Opskriften er lavet i samarbejde med bloggeren Cute Carbs.

Følg Cute Carbs på facebook eller på hendes blog påwww.cutecarbs.com, så går du ikke glip af nye søde sager.

Kirsebær

Stolte syltetraditioner

BÆRLEKSIKON