Desserter med bær

Jordbær med fløde eller abemand med råcreme

Med modne bær og frugter skal der ikke meget til for at fuldende lykken. DEN GAMLE FABRIK har samlet et udvalg af skønne opskrifter på desserter med bær, der får mundvandet til at løbe. Du finder nemme desserter der kommer i store størrelser, men også positionsanrettet desserter. Positionsanretningerne består af flere ingredienser på glas, som er nemme at tage med på tur eller gemme i køleskabet til den lille sult.

 

OPSKRIFTER MED ET TWIST
Fælles for de mange lækre desserter er, at de alle indeholder smagen af friske bær. Opskrifterne bygger nemlig på DEN GAMLE FABRIKs mange marmelader og syltetøjer, som er med til at give opskrifterne, som du kender, et twist. Et twist der smager af sommer i Danmark og friske bær. Prøv blandt andet vores tiramisu, som har fået et twist af appelsinmarmelade og cognac. Du kan også vælge at prøve kræfter med rugbrødskage med boysenmarmelade og friske ribs. Find inspiration til din næste dessert med bær og giv de traditionelle opskrifter et twist.

PRIKKEN OVER I´ET
Du finder derudover opskrifter på tærter, pandekager, trifli, cheesecake og mange andre desserter der indeholder bær. Så hvad enten menuen er fransk, italiensk, amerikansk eller dansk, så finder du den perfekte dessert her. Lækre desserter er prikken over i´et efter et godt måltid. Så forkæl dine gæster og dem du holder af, med lækre desserter med bær.

Panna Cotta

 

Pandekager med marmelade

Rugbrødskage

Stikkelsbærtærte med marcipan, stikkelsbærmarmelade og pisket cremefraiche

Trifli med Jordbær / Rabarbermarmelade

Maregnslagkage med Brombær

 

Osteplanke med ristet rugbrød og blåbærmarmelade

 

Is med Marmelade og Friske Bær

Crepes med vaniljeis, solbærmarmelade og frisk mynte