Yoghurt med solbærmarmelade og hjemmelavet müsli

20 min.
4
Let

Ingredienser

  • 25 g nødder
  • 15 g pistacienødder, usaltede
  • 25 g mandler
  • 75 g havregryn
  • 15 g græskarkerner
  • ¼ dl blomsterhonning, flydende (30 g)
  • 1 l yoghurt, naturel
  • 160 g DEN GAMLE FABRIK Solbærmarmelade

Sådan gør du

  1. Forvarm ovn til 160 grader (varmluft).
  2. Hak nødder og mandler groft og bland med havregryn og græskarkerner.
  3. Læg blandingen i en bradepande beklædt med bagepapir.
  4. Varm honning i en lille gryde og hæld det over blandingen på bradepanden.
  5. Rør rundt i blandingen et par gange under bagningen.
  6. Bag ca. 12 min. (eller til den er gylden og sprød.)
  7. Server yoghurten rørt med DEN GAMLE FABRIK Solbærmarmelade, hjemmelavet müsli og evt. frisk mynte.

Tip: Tilsæt evt. frysetørret frugt og rosiner til den færdige müsli.

Historien om Den Gamle Fabrik

Stolte syltetraditioner

BÆRLEKSIKON