Morgenmad- og brunchopskrifter – inspiration til en god start på dagen

Står dagen på forkælelse, så er morgenmaden et godt sted at starte. Det er vigtigt med en god start på dagen, hvilket også gør morgenmaden til det vigtigste måltid.

Det kan være svært at finde på noget lækkert morgenmad, og tit bliver det de samme få retter man spiser hver dag. Vi har derfor samlet et lækkert udvalg af lækre opskrifter på morgenmadsretter, hvor der indgår marmelade og syltetøj - på helt nye måder.

 

PIFT MORGENMADEN OP
Du finder blandt andet inspiration til, hvordan du nemt kan pifte din yoghurt eller havregrød op. Du finder også opskrifter på, hvordan du kan lave lækre sprøde vafler eller ægte amerikanske pandekager med syltetøj. Blandt vores opskrifter finder du også opskrifter på friske smoothies, der med fordel kan serveres til retterne.


GOD TID TIL MORGENMAD ER SUNDT
Har du god tid til at hygge omkring morgenmaden, kan du samle mange af retterne til en lækker brunch for dem du holder af. Hvad enten det er champagnebrunch, sommerbrunch, brunch på fransk eller bare helt almindelig brunch, så finder du et stort udvalg af opskrifter og ideer til lækre serveringer hvor marmelade og syltetøj indgår.

Så lad dig inspirere og inviter veninderne og venner til en hyggelig brunchdate. Så er du i hvert fald sikret en god start på dagen.

Yoghurt med Ben Lomond solbær marmelade

 

Amerikanske pandekager med blåbær

Smagfulde Smoothies

French Toast med marmelade

Sommerbrunch

Champagnebrunch

 

Efterårsbrunch