Ingredienser:
Ingredienser:
- 6 æggehvider
- 250 g sukker
- 1 tsk eddike
- 200 g hakkede hasselnødder
- 2 spsk hvedemel
- 1/2 liter piskefløde
- 1 glas DEN GAMLE FABRIK Brombærmarmelade
- 100 g mørk chokolade
Sådan gør du:
Sådan gør du:
- Pisk æggehviderne stive.
- Pisk halvdelen af sukkeret i lidt af gangen.
- Vend resten af sukkeret og eddiken i og pisk videre til det er helt stift.
- Tilsæt hasselnødder samt mel og vend det hurtigt sammen.
- 3 store skefulde fordeles til 3 runde marengslagkagebunde på en bageplade med bagepapir på ca. 20 cm. i diameter.
- Bag dem ca. 45 min. ved 125°C.
- Afkøl kagerne og træk bagepapiret af.
- Smør halvdelen af marmeladen ud på bundene.
- Pisk fløden til flødeskum og vend resten af marmeladen samt det hakkede chokolade i.
- Fordel flødeskummet på de tre bunde og læg dem oven på hinanden.
Tip: Fortryl dine gæster ved at pynte med bær og ekstra chokolade. Server straks.
Brombær

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord
SE VIDEO


BÆRLEKSIKON
