Opskrift: Hindbær macarons med cremet marmelade og flødeskum

40 min.
10 stk.
Svær

Ingredienser:

TIL CA. 10-15 MACARONS

INGREDIENSER:

  • 3 æggehvider
  • 1 dl flormelis
  • 170 g smuttede mandler
  • 2 spsk sukker
  • 1 tsk kakaopulver
  • 1/4 l piskefløde
  • 2-3 spsk (ca. 50-75 g) DEN GAMLE FABRIK Cremet hindbærmarmelade
  • 1 håndfuld friske hindbær

 

Sådan gør du:

TILBEREDNINGSTID: 40 MINUTTER - BAGETID: 20 MINUTTER


1. Pisk hviderne stive, mens der tilsættes 1 dl sukker lidt ad gangen.
2. Blend mandler og sukker til fint mel.
3. Vend mandelmelet i den stive æggemasse. Tilsæt kakaopulveret.
4. Fyld en sprøjtepose og sæt 20 - 30 små toppe på 2 stykker bagepapir, lad dem stå og "tørre" i 20 minutter.
5. Bag dem ved 150 grader i 20 minutter, tag dem ud og lad dem køle helt af.
6. Pisk piskefløden til flødeskum og vend forsigtigt 2-3 spsk. Cremet hindbærmarmelade i.
7. Læg en lille spiseskefuld flødeskumsblanding på en afkølet macarontop og læg en top oven på. Saml alle dine toppe på samme måde.
8.Server dem med friske hindbær.

TIP:  Tilsæt evt. et par dråber frugtfarve i stedet for kakaopulver oglav macarons i den farve, du ønsker.

 

Hindbær

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON