Opskrift: Lagkage med chokolade og råcreme

20 min.
4 pers.
Nem

Sådan gør du:

Råcreme:

  1. Pisk æggeblommer sammen med sukker og vaniljekorn til en luftig æggesnaps.
  2. Pisk 3 dl piskefløde stiv og vend den i æggemassen.

 

Lagkage:

  1. Stænk 2 lagkagebunde (de 2 nederste lag) med appelsinsaft.
  2. Smør DEN GAMLE FABRIK – appelsinmarmelade med cognac ud over den nederste bund.
  3. Fordel 1/3 af råcremen på nederste bund.
  4. Læg næste bund over og fordel igen 1/3 råcreme herpå.
  5. Strø makroner og chokolade på dette lag.
  6. Kom øverste bund på, og læg herpå resten af råcremen.
  7. Pisk 3 ½ dl piskefløde til flødeskum og kom den i en sprøjtepose.
  8. Pynt lagkagen med nøddeflager på råcremen og flødeskum på kanten.

Historien om Den Gamle Fabrik

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON