Opskrift: Hjemmelavet knækbrød med camembert

40 min.
4 pers.
Nem

Ingredienser:

Knækbrød

  • ½ dl hørfrø (30 g)
  • ½ dl hasselnøddeflager (20 g)
  • ½ dl græskarkerner (30 g)
  • ½ dl solsikkekerner (30 g)
  • ½ dl fuldkorns speltmel (25 g)
  • ½ dl hvedemel (25 g)
  • ½ dl rugmel (25 g)
  • 1 tsk. salt
  • 1 dl vand
  • ¼ dl olie
  • ½ tsk. bagepulver

Tilbehør:

Sådan gør du:

  1. Hæld alle ingredienser op i en skål og rør dem sammen.
  2. Læg dejen mellem 2 stykker bagepapir, og rul den tyndt ud.
  3. Tag det øverste stykke bagepapir af, og skær dejen ud i den størrelse knækbrød du ønsker.
  4. Træk dem over på en bageplade og bag dem ved 180 grader i forvarmet ovn (varmluft) i ca. 20 min.
  5. Server hjemmelavet knækbrød med camembert, DEN GAMLE FABRIK - Danske Solbær med Jamaica Rom marmelade og brøndkarse.  

 

Historien om Den Gamle Fabrik

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON