Opskrift: Himmelske scones

30 min.
10-12 stk.
Nem

Ingredienser:

  • 6 dl hvedemel
  • 1 spsk bagepulver
  • 1 spsk vanillesukker
  • ½ tsk salt
  • ½ dl sukker
  • 125 g smør
  • 1 1/4 dl mælk

Sådan gør du:

Sådan gør du:

  1. Bland hvedemel, bagepulver, vanillesukker, salt og sukker.
  2. Smuldr smøret i melblandingen og saml dejen med mælk.
  3. Rul dejen ud, så den er 3 cm tyk.
  4. Stik scones ud med et glas eller udstiksjern ca. 5 cm i diameter.
  5. Læg dem på en bageplade og pensel med mælk.

Bag dem 10-12 min. ved 220°C til de er gyldne og flotte.

Nyd dem lune og friskbagte med DEN GAMLE FABRIK marmelade.

Scones kan sagtens fryses, så bag bare en ekstra stor portion, så der er lidt til fryseren til flere himmelske mundfulde.

 

Boysenbær

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON