Opskrift på chokoladeroulade med jordbærmarmelade

30 min.
10-12 stk.
Mellem

Ingredienser:

  • 150 g smør
  • 150 g sukker
  • 3 æg
  • 2 spsk kakao
  • 150 g hvedemel
  • 1 tsk bagepulver
  • 1/2 dl mælk
  • ½ dl sukker
  • ½ dl kokosmel
  • 1 glas DEN GAMLE FABRIK Cremet jordbærmarmelade

Sådan gør du:

  1. Rør smør og sukker blødt.
  2. Pisk æggene i et af gangen sammen med kakao.
  3. Vend hvedemel, bagepulver og mælk i dejen og smør den ud på en bageplade med bagepapir ca. 30x40 cm.
  4. Bag kagen ca. 8 min. ved 225°C og vend den ud på et stort stykke bagepapir drysset med sukker og kokosmel.
  5. Træk bagepapiret af, smør med Jordbær marmelade og rul den sammen til en roulade.

JORDBÆR

Stolte syltetraditioner

Fra mark til bord

SE VIDEO

BÆRLEKSIKON