Nemme bageopskrifter

Et godt stykke brød med smør og marmelade er altid en succes

Men skal der kager på bordet, kan du mere eller mindre ambitiøst kaste dig ud i bagværkets glæder. Bare med syltetøj og creme kan du nemlig nå langt med de gode smage. Find inspiration til det søde køkken med nemme bageopskrifter på alt fra luftige marengs til kager og tærter med himmelsk fylde og velbehag.

Den friske smag af frugt og bær går igen i alle de nemme bageopskrifter. Der er nemlig ikke noget bedre end kontrasten mellem det søde, fyldige og syrlige, når du sætter tænderne i godt bagværk. Og med masser af opskrifter på kager og søde sager, kan du nemt imponere gæsterne eller bare forkæle dine egne smagsløg, når du trænger til noget lækkert.

HJEMMEBAGTE FRISTELSER – NEMT OG LÆKKERT

Selvom vi alle sætter pris på godt hjemmebag, kniber det nogle gange med tiden – og med inspirationen. For der er så mange søde fristelser at vælge imellem, at det kan være svært at tage en beslutning om, hvad der skal bages. Og så ender hele processen med at tage længere tid, end den burde.

Manglende tid eller inspiration skal dog ikke snyde dig for alle fordelene ved hjemmebagte kager. Du kan derfor roligt gå i gang med de nemme bageopskrifter, du finder her på siden – hvad enten du mangler opskrifter på kage og bagværk til fødselsdagen, festen eller til alle de hyggelige stunder derimellem.

Nøddemedaljer med chokoladeovertræk

 

Fødselsdagsdrøm

Romkugler

Sprød nøddemarengs

Macarons

Små Lagkager

 

Himmelske scones

 

Chokoladeroulade

En drøm af en kage

Hjemmelavet knækbrød

Lagkage med råcreme

Fortryllende muffins