Ingefær

Ingefær stammer fra Sydøstasien, og dyrkes i dag i hele verden men mest udbredt i Indien og Kina. Ingefær er en flerårig urt, som har en aromatisk og frisk smag. Det asiatiske køkken bruger ofte ingefær i madretter, da det er en god smagsgiver. Hos DEN GAMLE FABRIK bruger vi ingefær i vores marmelader, for at give dem en sødlig og frisk smag.

 

Læs mere

Hvornår er der sæson for ingefæren?

Det er svært at dyrke ingefær i den danske natur, da den kræver helt specielle vækstvilkår. Dog kan du få frisk ingefær i supermarkeder og ved grønthandlere året rundt.

Hvad kan man bruge ingefær til?

DEN GAMLE FABRIK har lavet en lækker pæremarmelade med ingefær, som er god at servere til ostebordet. Du kan også vælge vores ingefærmarmelade, som sagtens kan bruges som alternativ til frisk eller tørret ingefær i madlavningen.

Prøv også vores opskrift på laks med ingefær i papilotte. Ingefærmarmeladen røres sammen til en dressing, som laksen pensles med og bages i ovnen. Prøv også opskriften på en nem wokret med oksekød. Her bruges ingefærmarmeladen som marinade til det møre oksekød. 

Historien om Den Gamle Fabrik

SÆSON

JAN
FEB
MAR
APR
MAJ
JUN
JUL
AUG
SEP
OKT
NOV
DEC

FIND FLERE BÆR